Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietosuojakäytäntön perustana on kunnioitus palveluiden käyttäjien yksityisyyttä kohtaan. Käsittelen henkilötietojasi aina hyvän käsittelytavan ja voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietoja kerätään ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin. Tietoja asiakkailta kerätessä pakollisia tietoja ovat vain ne jotka ovat palveluiden käytön edellytys, osan tiedoista käyttäjä voi antaa niin halutessaan.

Kerättävät tiedot ovat perustietoja; etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, osoite, puhelinnumero ja y-tunnus. Kerättäviä tietoja voivat olla myös asiakassuhdetta koskevat tiedot, luvat ja suostumukset, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta sekä kyselyihin annetut tiedot. Sosiaalihuoltopalveluja tarjotessani kerään asiakkailtani myös tarkempia henkilötietoja (hetu) palvelusuunnitelman laatimisen yhteydessä.

Henkilötiedot kerätään asiakkaalta itseltään. Tietoja voidaan kerätä seuraavista lähteistä; puhelimitse, sähköpostilla, verkkosivujen kautta, tekstiviestillä, tapahtumista tai muulla vastaavalla tavalla asiakassuhteen aikana.

Kerättyjä henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon, hoitoon, tiedottamiseen ja markkinointiin.

Kerättyjen tietojen pohjalta pyritään helpottamaan asiointia, nopeuttamaan palveluita sekä parantamaan palveluiden käytettävyyttä.

Kerätyt henkilötiedot säilytetään asianmukaisesti.  Järjestelmät, joissa henkilötietojasi säilytetään on suojattu mm. palomuurein, salaustekniikoin, käyttäjätunnuksin sekä salasanoin. Mikäli henkilötietoja kerätään manuaalisesti säilytetään ne asian mukaisesti lukitussa tilassa, jota valvotaan kulunvalvonnan keinoin. Kerätyt henkilötiedot hävitetään asiaan kuuluvalla tavalla.

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeellista.

Henkilötietojasi käsitellään aina ensisijaisesti Balancia-palveluiden sisällä. Käytän palveluiden tuottamiseen yhteistyökumppaneita kuten maksu- ja laskutuspalveluiden tarjoajia, sähköpostipalvelun tarjoajia, ajanvarausjärjestelmän tarjoajia sekä mahdollisia markkinoinnin ja mainonnan palveluyrityksiä. Yhteistyökumppanit käsittelevät tietoja aina Balancia-palveluiden määrittämiin käyttötarkoituksiin ja voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Tietoja luovutetaan esimerkiksi viranomaisille, mikäli lainsäädäntö velvoittaa siihen.

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

Verkkosivustoni ei kerää evästeitä. Sivustoni voi myös sisältää linkkejä muihin sivustoihin (kuten facebook, Vello ja muut sivustot). En vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelen tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin. Käyttäjä voi tutustua yhteisöpalveluihin ehtoihin kussakin palvelussa.

Asiakkaalla on oikeus kieltää häneen kohdistuva markkinointi sekä vaatia asiakasrekisteriin tallennettujen tietojensa poistamista, ellei tietojen säilyttämiselle ole perustetta (esim. kirjanpitolainsäädäntöön perustuva).

 

Palvelujen kehittyessä pidätän oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelen tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.

 

 

 

Rekisterinpitäjä:

Balancia-palvelut Uusimaa

Y-tunnus 2966907-4 

Suojärventie 40, 04740 Sälinkää 

 

Tietosuojavastaava: Petra Valkonen e-mail: info(at)balanciapalvelut.fi

 

 

Tämä tietosuojaseloste päivitetään tarvittaessa.

Päivitetty 1.2.2019

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?